Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

Agregatorul „Starea Naţiunii” va fi lansat în cadrul unei conferinţe internaţionale, organizată în perioada 28-29 noiembrie 2017. Totodată, cu ocazia conferinţei internaţionale, va avea loc şi o sesiune de comunicări ştiinţifice, în limba engleză, cu titlu: Measuring Development in Turbulent Times, organizată de Secretariatul General al Guvernului/Centrul de Analiză și Strategie și Scoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), în parteneriat cu European University Institute - Globalstat și Robert Schumann Center for Advanced Studies. 

Call for papers | Date importante

Cei interesați să prezinte și să publice rezultatele unor cercetări sunt invitați să trimită până pe data de 27 iulie 2017 - abstractele - şi până pe 15 noiembrie 2017 - lucrarea întreagă.

Pentru participanții cu lucrări din afara municipiului București va fi disponibil un număr limitat de granturi de transport și cazare. Mai multe informații despre acest aspect vor fi trimise participanților în cauză în urma depunerii lucrării.

Mai multe detalii despre sesiunea de comunicări ştiinţifice sunt disponibile in Call for Papers pe site-ul proiectului.
Adresa site-ului conferinței: conferece.starea-natiunii.ro