Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

Programul de formare ”Starea Națiunii” la debut

Începând cu luna iunie 2018 în cadrul proiectului Starea Națiunii 200 de funcționari publici din administrația centrală și locală vor beneficia de activități de formare la locul de muncă pentru utilizarea agregatorului de date în fundamentarea deciziilor.

Astfel, pe 15 iunie 2018 a debutat la București programul de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii”. Experții proiectului nostru au luat parte la discuții antrenante cu reprezentanți ai administrației publice centrale și locale din regiunea București-Ilfov despre dezvoltare, indicatori și comunicarea datelor de cercetare.

A doua sesiune de formare la locul de muncă și asistență de specialitate din cadrul programului de formare pentru utilizarea agregatorului “Starea Națiunii” s-a desfășurat pe 19 iunie la Instituția Prefectului - Județul Bacău.

Iar instituția Prefectului - Județul Iași a fost gazda sesiunii de formare la locul de muncă și asistență de specialitate de miercuri, 20 iunie. În luna iulie experții noștri vor merge la Buzău, Galați și Constanța pentru următoarele sesiuni de formare.

Formare Iași