Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

Capture

Miercuri, 11 octombrie 2017, Academia de Studii Economice din București a găzduit o întâlnire de consultare colegială cu privire la sistemul de indicatori și a agregatorului de date „Starea Naţiunii”. Această întâlnire colegială a fost organizată cu membri din conducerea Societăţii Academice de Management din România (SAMRO) și s-a bucurat de prezența unor personalități, printre care prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, prof. univ. dr. Ion Popa, prof. univ. dr. Cosmin Dobrin, prof. univ. dr. Nadia Ciocoiu. La această întâlnire au participat, din partea proiectului „Starea Naţiunii”, prof. univ. dr. Paul Dobrescu, conf. univ. dr. Florina Pînzaru și prof. univ. dr. Cristian Păun.

Proiectul „Starea Naţiunii” a fost apreciat de membri din conducerea SAMRO, fiind caracterizat ca un „proiect util prin caracterul său sintetic, prin abordarea cuprinzătoare, prin dimensiunea internațională puternică și prin platforma informatică foarte modernă”.

Această întâlnire de consultare colegială face parte dintr-o serie de întâlniri de acest tip organizate de membrii proiectului „Starea naţiunii”.