Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

salonic

Joi, 31 august 2017, a avut loc la Salonic, Grecia, în cadrul International Conference for Entrepreneurship, Innovation, and Regional Development 2017 workshop-ul UNIVERSITY-GOVERNMENT LINKS: USING RELEVANT STATISTICAL DATA FOR EVIDENCE-BASED POLICY MAKING.


Workshop-ul a fost susținut de conf. univ. dr. Loredana Radu (Coordonator al proiectului Starea Națiunii) și de Caterina Guidi (cercetator in cadrul Globalstat - European University Institute).


Obiectivul major al acestui eveniment a fost de a dezbate cu privire la cele mai bune instrumente pe care universitățile le pot dezvolta pentru a ajuta administrația centrală să construiască politici bazate pe dovezi. În cadrul workshop-ului, au fost prezentate proiectul și agregatorul Starea Națiunii, precum și experiența GlobalStat în agregarea și publicarea de date statistice utile pentru fundamentarea deciziilor strategice.