Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

stire1conferinta

În perioada 28-29 noiembrie 2017, Secretariatul General al Guvernului/Centrul de Analiză și Strategie și Scoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), în parteneriat cu European University Institute - Globalstat și Robert Schumann Center for Advanced Studies organizează conferinţa internaţională Measuring Development in Turbulent Times.

Cei interesați să prezinte și să publice rezultatele unor cercetări sunt invitați să trimită până pe data de 27 iulie 2017 - abstractele - şi până pe 15 noiembrie 2017 - lucrarea întreagă.

Pentru participanții cu lucrări din afara municipiului București va fi disponibil un număr limitat de granturi de transport și cazare. Mai multe informații despre acest aspect vor fi trimise participanților în cauză în urma depunerii lucrării.

Mai multe detalii despre sesiunea de comunicări ştiinţifice sunt disponibile in Call for Papers şi pe site-ul conferinţei.