Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

 

 header

 

 

Anunț de selecție pentru experți în cadrul proiectului
„STAREA NAȚIUNII. CONSTRUIREA UNUI INSTRUMENT INOVATOR PENTRU
FUNDAMENTAREA POLITICILOR PUBLICE“ (SIPOCA 11)
București, 24.06.2016

  

 

În perioada 24 iunie – 12 iulie 2016 se deruleazã procedura de selecție a experților cooptați, expertul modelare şi experți implicați în generarea și analiza de date pentru agregatorul de date (operatori colectare date de teren şi coordonator operatori de date) al proiectului în vederea implementãrii activitãților asociate îndeplinirii rezultatelor proiectului, conform anexelor prezentului anunț.

 

Pentru mai multe informații despre procedura de selecție, calendarul și documentele necesare depunerii candidaturii puteți accesa urmăorul document - Anunț de selecție pentru experți în cadrul proiectului

 

Modalitatea de depunere a dosarelor de candidatură:
- pe e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (în perioada 24 iunie -1 iulie, conform calendarului de la pctul. 6.2.)
sau
- personal la sediul SNSPA din Bulevardul Expoziţiei, nr. 30A, etaj 5, birou 512, sector 1, Bucureşti, telefon 0753.084.049 (în perioada 24 iunie -1 iulie, doar în zilele lucrătoare).

Data-limită de depunere a dosarelor de candidatură: 1 iulie 2016, ora 14.00.

 

 

 

footer