Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici

X

header

Anunț de selecție pentru experți în cadrul proiectului
„STAREA NAȚIUNII. CONSTRUIREA UNUI INSTRUMENT INOVATOR PENTRU
FUNDAMENTAREA POLITICILOR PUBLICE“ (SIPOCA 11)
București, 17.04.2018

  

În perioada 19-27 aprilie 2018, se deruleazã  procedura de selecție a unor experți cooptați, respectiv, asistent cercetare 2 și un operator colectare date teren, ca urmare a vacantării prin demisii a celor două posturi. Selecţia acestor experți este necesară în vederea implementãrii activitãților asociate îndeplinirii rezultatelor proiectului, conform anexelor prezentului anunț.

Pentru mai multe informații despre procedura de selecție, calendarul și documentele necesare depunerii candidaturii puteți accesa următorul document - Anunț de selecție pentru experți externi - asistent cercetare 2 si operator - în cadrul proiectului.

Modalitatea de depunere a dosarelor de candidatură:

- pe e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (în perioada 19-25 aprilie 2018, conform calendarului de la pctul. 6.2.)
sau
- personal la sediul SNSPA din Bulevardul Expoziţiei, nr. 30A, etaj 5, birou 512, sector 1, Bucureşti, telefon 0753.084.049 (doar în zilele lucrătoare).

Data-limită de depunere a dosarelor de candidatură: 25 aprilie 2018, ora 16.00.

Candidații ale căror dosare de candidatură vor transmise după data limită (zi și oră) și/sau sunt incomplete, vor fi respinși, fără a avea posibilitatea de a fi chemați la interviu.

footer

19-27 aprilie 2018